,

Kiaulpienių šaknų arbata

6.00

Sudėtis:

supjaustytos gabaliukais, nuvalytos, sudžiovintos, bet nekepintos kiaulpienių šaknys.

Tokios, tik smulkiai sumaltos nekepintos kiaulpienių šaknys naudojamos ir mišinyje ,,Kiaulpienė – margainis“ .L

Nėra vietos mūsų organizme, kur, pasak žolininkų, kiaulpienė nedarytu teigiamo poveikio.

Kiaulpienė savyje turi pusę naudingų Mendelejevo lentelės cheminių elementų. Kiaulpienės naudingosios savybės pranoksta bet kokius lūkesčius.

Paruošimas ir vartojimas: 

1 a.š.  kiaulpienių šaknų arbatos užplikyti verdančiu vandeniu. Palaikyti uždengus 3 – 5 min. Gerti 2 – 3 kartus per dieną.

Panaudojimas maistui: Likusias nuo arbatos minkštas šaknis naudokite maistui – tai puikus veikliųjų medžiagų šaltinis ir maisto papildas. Galima minkštus gabaliukus dėti į mišrainę, sriubas, troškinius, garnyrus.

Nevenkite kiaulpienių šaknyse esančių kartumynų. Kartus skonis – Ugnis mūsų kraujotakai ir virškinimui.

Pakuotės svoris: 100 g

Pakuotės kaina: 6 eur

X

Prekė įdėta!