Sudėtis:
supjaustytos gabaliukais, nuvalytos, sudžiovintos, bet nekepintos kiaulpienių šaknys.
Tokios, tik smulkiai sumaltos nekepintos kiaulpienių šaknys naudojamos ir mišinyje ,,Kiaulpienė – margainis“ .L
Nėra vietos mūsų organizme, kur, pasak žolininkų, kiaulpienė nedarytu teigiamo poveikio.
Kiaulpienė savyje turi pusę naudingų Mendelejevo lentelės cheminių elementų. Kiaulpienės naudingosios savybės pranoksta bet kokius lūkesčius.
Paruošimas ir vartojimas:
1 a.š. kiaulpienių šaknų arbatos užplikyti verdančiu vandeniu. Palaikyti uždengus 3 – 5 min. Gerti 2 – 3 kartus per dieną.
Panaudojimas maistui: Likusias nuo arbatos minkštas šaknis naudokite maistui – tai puikus veikliųjų medžiagų šaltinis ir maisto papildas. Galima minkštus gabaliukus dėti į mišrainę, sriubas, troškinius, garnyrus.
Nevenkite kiaulpienių šaknyse esančių kartumynų. Kartus skonis – Ugnis mūsų kraujotakai ir virškinimui.
Pakuotės svoris: 100 g
Pakuotės kaina: 6 eur